Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Ti Sento Milano Sieraden - Nieuwe Collectie SS15

Ti Sento Milano Sieraden - Nieuwe Collectie SS15

Ti Sento Milano sieraden | Nieuwe Collectie 2015

YES, Yes en nog een yes! De nieuwe collectie van Ti Sento Milano is binnen! De Il Giorno Nuovo Collection. > Een nieuwe Dag is aangebroken! Nieuwe strakke designs, veel blauwtinten die met elkaar worden gecombineerd en uiteraard de ultieme klassiekers die voor iedere gelegenheid gedragen worden!

 

Ti Sento Milano Il Giorno Nuovo Collection

Heb je het al gezien in de kleding magazines? Er zijn heel veel zachte tinten te vinden in de mode voor SS15. Van poederroze, zachtgeel tot lichtblauw. Dit is de designers van Ti Sento Milano niet ontgaan. De nieuwe Ti Sento collectie heeft deze schitterende kleuren in haar designs verwerkt. Il Giorno Nuovo betekend; De Nieuwe dag! Een begin van iets nieuws, ieder persoon die opnieuw mag en kan beginnen. Met veel liefde en warmte. Daar zijn ook veel van de strakke moderne ontwerpen van bijvoorbeeld de ringen op gebaseerd.

Ti Sento sieraden collecties

De nieuwe Ti Sento Milano sieraden collecties zijn in het schitterende nieuwe magazine onderverdeeld in thema's. Erg leuk want zo kan je direct zien welk thema het meeste bij jou stijl past. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek van bling? Dan past het thema Sparkle Away op pagina zes van het magazine helemaal bij jou! Ti Sento ringen, armbanden en kettingen om mee te "shinen". Heb je the blues? Dan past het thema van pagina 14 helemaal bij je. Subtle aspects of colour. Blauw tinten die met elkaar worden gecombineerd. Hoge kwaliteits- stenen en materialen worden gebruikt om deze Ti Sento Milano collectie te laten stralen.

 

Mother of Pearl Collectie | Ti Sento Milano

Op pagina 24 van het magazine staat het Mother of Pearl Thema. De sieraden zijn gezet met mother of pearl, parelmoer. Deze collectie sieraden is al langer verkrijgbaar maar blijft een hit in bij de Ti Sento sieraden lovers! Bijvoorbeeld de Ti Sento ring 1346MW. Een stevige breder type ring gezet met plaatjes parelmoer en zirkonia stenen aan de zijkanten van het parelmoer.  Draag jij je sieraden het liefst in een gematchte set? Dat kan! De Ti Sento oorbellen 7676MW passen hier perfect bij

Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  3. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie
  4. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!