Adidas herenhorloges Wintercollectie 2015/2016

Adidas sporthorloges voor heren hebben een trendy en moderne uitstraling.

Deze kleurrijke lifestyle horloges zijn onderverdeeld in horloges met wijzers en met digitale cijfers.
Deze Adidas herenhorloges zijn licht van gewicht en zitten comfortabel rond de pols.
Perfect dus voor tijdens het sporten.
De overwegend kunststof herenhorloges van Adidas zijn in de meeste gevallen voorzien van een soepele kunststof horlogeband en daarom zitten deze modellen altijd lekker. En door hun waterdichtheid zijn ze ook geschikt voor tijdens het zwemmen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Adidas herenhorloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Ook voor Adidas herenhorloges kan je prima bij ons terecht. Adidas is een bekend horlogemerk dat zijn roots heeft in de sportwereld. De drie iconische strepen op de producten van dit merk zijn zo bekend dat je het logo meteen herkent. Toch zie je op de Adidas herenhorloges naast de drie strepen ook het 'oude' logo, het Canadese blad. Hiermee probeert Adidas de retro look te versterken en het onderscheid tussen hun sport- en vrijetijds- artikelen te verduidelijken.

Adidas herenhorloges zijn ideaal voor de recreatieve sporter

Deze herenhorloges hebben een sportief, modern en casual ontwerp. De wijzerplaten van deze modellen zijn duidelijk ingericht en hebben vaak extra functies zoals datumweergave of een stopwatch. Sommige herenhorloges van Adidas hebben een rubberen band voor extra draaggemak. Deze horloges zitten soepel rond de pols en kunnen ook tijdens het sporten op een comfortabele manier gedragen worden. Een model met (edel)stalen schakelband is natuurlijk ook mogelijk!

Deze modellen kunnen wel tegen een stootje

De Adidas herenhorloges zijn goed te dragen tijdens het sporten. Ze zijn groot, duidelijk en kunnen tegen een stootje. Doordat deze modellen zo soepel gedragen kunnen worden zitten ze niet in de weg tijdens het sporten. Toch is ook hun uiterlijk belangrijk en dat zit bij dit horlogemerk goed in orde! De collectie van Adidas bestaat uit hippe en casual modellen met een sportieve touch. Ideaal voor de recreatieve sporter die er ook graag goed uitziet!

Een ruzie tussen twee broers die elkaar niet konden luchten

Zowel Adidas als Puma zijn voortgekomen uit een oude familievete. De broers Rudolph en Adi Dassler hadden een bloedhekel aan elkaar. Beide begonnen een klein bedrijf met het maken van schoenen. Het dorp waar de broers woonden, was vanaf toen verdeeld in twee kampen. Of je steunde Adi, of Rudolph. Door naar elkaars schoenen te kijken, wist je of iemand achter Adi of juist achter Rudolph stond. Uiteindelijk zijn er twee wereldwijd bekende merken uit voortgekomen. Gelukkig kunnen de dragers van artikelen van Adidas en Puma het tegenwoordig een stuk beter met elkaar vinden.

Twee jaar garantie voor extra zekerheid

De herenhorloges van Adidas worden gemaakt van duurzame materialen voor extra comfortabel draaggemak. Ook de uurwerken zijn van goede kwaliteit zodat ze niet snel beschadigd raken. Ideaal natuurlijk wanneer je een fervent sporter bent. Daarom krijg je bij ons nog eens twee jaar garantie op jouw Adidas herenhorloges.