Dat de ontwerpen van DKNY zijn gebaseerd op het altijd bruisende en glamoureuze New York is duidelijk te zien. Deze hippe en trendy horloges hebben een echt vrouwelijk en sprankelend design dat prima te combineren is met elke outfit. Quickjewels is een exclusief dealer en service point van DKNY horloges. Bestellingen voor 20:00 worden de volgende werkdag bij jou thuis aangeboden. Quickjewels hanteert een zicht-periode van 30 dagen.

Voor aanbiedingen en Sale Klik hier

DKNY horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Iedereen kent natuurlijk de DKNY horloges. Dit bruisende merk is namelijk meer een begrip dan een merk. DKNY (Donna Karan New York) is een van de grootste trendsetters in de mode-industrie. Ze ontwerpen dan ook niet alleen horloges maar veel meer artikelen zoals schoenen, kleding en accessoires. Daarnaast heeft dit merk ook een uitgebreide geurenlijn. Deze Amerikaanse horloges worden ontworpen met veel creativiteit, integriteit, kwaliteit en innovatie. Het sprankelende karakter van dit merk is samen met alle glitter en glamour duidelijk terug te vinden in de DKNY horloges.

Deze horloges zijn gewoon lekker fun!

Soms hebben horloges een echt typerend uiterlijk. De horloges van DKNY zijn daar een voorbeeld van. De typische en duidelijke stijl van DKNY komt terug in alle modellen. Dat de ontwerpen van DKNY geïnspireerd zijn door New York'se invloeden mag duidelijk zijn. Deze modellen zijn modern, internationaal en gewoon lekker fun! Dit merk is dan ook een erg trendy en vernieuwend merk en haar artikelen omvatten een echte lifestyle.

DKNY horloges hebben een echte vrouwelijke touch

Met alle glitter en glamour zijn de DKNY horloges echte vrouwenmodellen. Het modieuze, moderne en sportieve ontwerp van deze modellen spreekt vrouwen over de hele wereld aan. Deze uurwerken kunnen prima samengaan met chique maar ook met casual outfits. Hoewel de horloges van DKNY exclusief ogen zijn ze toch heel betaalbaar. DKNY staat dan ook voor betaalbare luxe. Dit merk ontwerpt vrouwelijke en exclusieve modellen met een sportieve en energieke touch voor een vriendelijke prijs.

Wat als alles nou net niet goed genoeg is.. Dan maak je het toch zelf!

Donna Karan was eigenlijk op zoek naar de perfecte spijkerbroek. Maar toen ze die maar niet kon vinden besloot ze zelf aan de slag te gaan. En dat heeft uiteindelijk voor een weergaloos succes gezorgd! Het talent van Donna Karan bleek al snel en DKNY is een wereldberoemd merk geworden. Geïnspireerd door het altijd drukke New York en de wil om kwaliteit en design te leveren zorgde Donna ervoor dat haar producten vertrouwd waren bij een wereldpubliek. De DKNY horloges worden nog steeds ontworpen en gemaakt naar dezelfde waarden als toen en die kwaliteit merk je!

Dit merk biedt kwaliteit en duurzaamheid waar je zeker mee vooruit kan

Het mooie van de DKNY horloges is dat ze ontworpen en gemaakt zijn met het oog op de klant. Donna Karan wilde dat ze met haar bedrijf kwaliteit kon leveren waar ze trots op kan zijn. De klant moet tevreden zijn en zeker niet voor de gek gehouden worden. Deze horloges maken dit ook zeker waar. Het zijn kwalitatieve horloges waar je veel mee kan. Bovendien krijg je ook nog eens twee jaar garantie op jouw DKNY horloge.