DKNY dameshorloges

Dat de ontwerpen van DKNY zijn gebaseerd op het altijd bruisende en glamoureuze New York is duidelijk te zien.Deze hippe en trendy horloges hebben een echtvrouwelijk en sprankelend design dat prima te combineren is met elke outfit. DKNY is exclusief en toch betaalbaar.

Bestel je DKNY horloge voor 17.30 en wij versturen het nog dezelfde dag zodat je het de andere dag al om je pols kan dragen. Heb je gekozen voor een DKNY horloge met een metalen horlogeband dan krijg je altijd gratis een horlogeband inkorter kado. Hiermee kun je eenvoudig
je horloge op maat maken.

Kies voor de beste service, gratis verpakking, snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Kijk ook eens bij alle andere dameshorloges

DKNY dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De DKNY dameshorloges staan voor ultieme luxe, sensualiteit en creatieve expressie. Dit merk is een icoon in de modewereld en een van de grootste trendsetters op het gebied van kleding en lifestyle. De DKNY dameshorloges zijn modern, innovatief en elegant. Het bruisende karakter van dit Amerikaanse merk is samen met alle glitter en glamour duidelijk terug te vinden in deze prachtige dameshorloges.

Glitter en glamour, goud en zilver, precies DKNY!

Bij de DKNY dameshorloges zie je vooral veel gebruik van ceramiek en double. De kleuren die dit merk gebruikt in haar dameshorloges loopt uiteen van stijlvol wit en zwart naar exclusief goud, zilver en rose goud. Het geeft deze modellen die echte stijl van glitter en glamour die we zo graag zien bij DKNY. In combinatie met de betaalbare prijzen die dit merk hanteert, zijn dit de perfecte dameshorloges!

De DKNY dameshorloges zijn er voor die extra touch die je zoekt

Het DKNY label is namelijk speciaal opgericht voor het jongere segment. Daarmee werden deze dameshorloges een stuk beter betaalbaar en zijn de modellen van Donna Karan toegankelijk voor iedereen! De ontwerpen die dit label bedenkt zijn niet alleen heel stijlvol en sensueel, maar zijn ook heel goed te combineren met verschillende outfits. De DKNY dameshorloges komen echt als sieraden naar voren en geven je net die extra touch waar je naar zoekt!

Gemaakt naar topkwaliteit en een prachtig ontwerp

Donna Karan was al een bekende naam in de modewereld door haar Donna Karan New York label. Het was echter haar dochter Gaby die haar inspireerde om een nieuw label op te zetten. In 1989 zette ze dan ook de stap om DKNY op te richten. Donna Karan liet zich naast door haar dochter ook inspireren door het drukke New York en ze wilde topkwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Tot op de dag van vandaag worden de DKNY dameshorloges ontworpen en gemaakt naar die waarden.

Met DKNY maak je altijd de goede keuze

Wanneer je kiest voor een dameshorloge van DKNY bij quickjewels ben je ervan verzekerd een goede keuze gemaakt te hebben. Naast de kwaliteit die DKNY bij het maken van hun uurwerken levert, bieden wij je namelijk nog twee jaar garantie voor jouw dameshorloge. Een DKNY dameshorloge bij quickjewels is daardoor een voordelige en kwalitatieve keuze! En is de keuze gevallen op een model met een schakelband, dan krijg je een super makkelijke tool meegeleverd waarmee je de horlogeband gemakkelijk kan inkorten.