TOV Essentials sieraden'

Verzamel de echte 'Essentials' met TOV! Deze bijzondere sieraden zijn uniek in hun soort. De collectie van TOV bestaat uit onweerstaanbare ringen, oorbellen, kettingen en armbanden met een luxueuze stijl. Door het concept van 'New Luxury' zijn deze sieraden bovendien heel betaalbaar! TOV sieraden zijn gemaakt van staal met een coating in de kleur zilver, goud of rosé. Deze super trendy armbanden worden geleverd in luxe verpakking en op verzoek gratis door Quickjewels ingepakt.

Klik hier voor TOV Sieraden in de SALE!

TOV Essentials sieraden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De TOV Essentials sieraden behoren tot het topsegment van de wereld. Toch zijn deze elegante sieraden heel betaalbaar. Dit komt door het door dit merk bedachte concept van 'New Luxury'. De TOV essentials sieraden zijn van Nederlandse bodem en worden hier dan ook ontworpen. Vervolgens worden ze met de hand gemaakt in Florence, Italië. Daar krijgen ze hun sprankelende coating waardoor je kan kiezen uit de meest stijlvolle kleuren. TOV Essentials is een veelzijdig maar vooral luxueus merk met een hoogstaande collectie!

Deze gracieuze TOV sieraden zijn echte 'essentials'

De collectie TOV Essentials sieraden bestaat uit armbanden, kettingen, hangers, ringen en prachtige oorbellen. Bij het ontwerpen van deze sieraden staan elegantie, luxe en stijl bovenaan. Ze hebben dan ook een zeer gracieus ontwerp dat perfect staat bij avondkleding en je favoriete outfits. De TOV Essentials sieraden zie je vooral in de kleuren zilver, goud en rosé. Zij geven deze accessoires net dat extra stralende effect. Daarnaast wordt ook soepel leer vaak verwerkt in deze geweldige sieraden.

Het meest betaalbare topsegment dat we kennen

De mensen achter dit sieradenmerk hebben het concept van 'New Luxury' bedacht. Dankzij dit concept kunnen we sieraden uit het topsegment aanbieden voor een betaalbare prijs. Qua ontwerp en stijl zijn de TOV Essentials sieraden gelijk aan de meest exclusieve accessoires. Toch zijn ze, door de wijze waarop ze gemaakt worden, verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs. Ze worden namelijk gemaakt van aluminium dat vervolgens wordt verguld. Dit geeft ze dezelfde luxueuze en elegante stijl als de sieraden uit het topsegment.

Ontworpen in Nederland, met de hand gevormd in Italië

De TOV Essentials sieraden worden ontworpen in Amsterdam onder leiding van topontwerpster Sahrissa Lingg. Doordat ze in Italië met de hand gemaakt worden, kan je er zeker van zijn dat de kwaliteit van deze sieraden perfect in orde is. De TOV Essentials sieraden worden al sinds 2002 op deze manier gemaakt. En sindsdien zijn ze alleen maar bekender geworden. Ze worden verkocht in de hele Benelux, Duitsland en Curacao.