Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Kerstcadeaus

Kerstcadeaus

Etalages vol met kerstcadeaus!

Zo heerlijk, onlangs liep ik in Rotterdam door 'de koopgoot'. Het was nog voor Sinterklaas. Vele winkel etalages waren al ingericht voor kerst. Vol met kerst accessoires en decoratie waar je van gaat kwijlen. Althans ik. Kerstcadeaus opgestapeld in de mooiste verpakkingen. Geweldige mooie kerstbomen met de mooiste doorzichtige glazen ballen. Met daarin kleine kersthuisjes. De meest schitterende nieuwe designers jurken, inclusief de bijbehorende spectaculaire prijzen.  Ik weet niet hoe jij het dan hebt. Maar ik raak toch wel geïnspireerd van zo een grote stad, met haar mooie etalages, vol met lichtjes. En nou ja vooruit, ook ik zou ooit nog wel eens in zo'n schitterende designer-dress sinter-kerst-&-nieuw willen vieren.

Kerstcadeaus over the top? Wat dacht je van Kerstbomen?

Niet alleen kerstcadeaus kunnen over the top en extravagant zijn. Dit geldt ook voor kerstbomen. In 2010 besloot het Emirates Palace hotel in Abu Dhabi de duurste boom ter wereld in haar ontvangsthal te plaatsen. De boom zelf kostte een schamele 7,5 duizend euro. De juwelier die gevestigd zit in de hal van het Emirates Palace besloot om de kerstboom ietwat op te leuken. Een balletje goud hier, wat robijnen daar en niet te vergeten 181 diamanten door de hele boom. Recordbedrag aan versiering; tot wel 13 miljoen euro!! Leuk boompje lijkt me zo. Helaas, nog geen week later bood Abu Dhabi haar excuses aan voor deze extravagantie en overdaad. De boom heeft nog wel een aantal weken in de foyer haar schittering laten zien.

Mijn favoriete kerstcadeaus en winkels - Want waarom zou je alleen je kerstboom versieren?

bijna ieder jaar shop ik zo rond de feestdagen een nieuwe outfit bij elkaar. Van schoenen tot jurkje of mooie jumpsuit. Van oorbellen tot een fijn geurtje. Er zijn voor mij altijd een paar mooi shops die eruit springen.

Even van top tot teen wat ik fijne shops vindt om een outfit te scoren of kerstcadeautjes in te kopen.

  1. Kleding shop ik heel graag bij de Zara.   Fijne jurkjes en niet te vergeten de tassen en schoenen die ze verkopen. Walhalla!
  2.  Voor leuke versiering in huis kan je inspiratie opdoen op pinterest of je kan eens heerlijk op droomhome kijken.
  3. Sacha of Invito heeft rond de feestdagen al leuke acties wat betreft schoenen en tassen. Shop eenvoudig en makkelijk je partyschoenen.
  4. Sieraden shop ik heerlijk bij mijn eigen werk. Heerlijk. De Double Dots zijn nu helemaal hot. Wanneer je ze mixt en matcht kan je elke outfit versieren.

Double Dots of een horloge of een armband als Kerstcadeau?

Zoals je op de foto ziet heb ik een feestelijke jurk aan. Eigenlijk is deze jurk al jaren oud. Maar ik ben er zo dol op. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om deze weg te gooien. Iedere keer weer lap ik hem op. Elke paillet poetsen wanneer de glans verdwijnt. Heb jij ook zo'n kledingstuk die je maar niet kunt weggooien?

Dit jurkje combineer ik met de Double Dots. Heb mijzelf maar een kerstcadeautje gegeven. :-) De gladde rosé Double Dots had ik al. Nu combineer ik ze met de Jade. Dat is een half edelsteen.

Misschien wil je jouw vriend of een familielid ook wel verassen met een mooi cadeau. Dan kan je een van de shops uit mijn lijstje misschien gebruiken of je kan op Quickjewels.nl een kijkje nemen.

Misschien pak ik jouw cadeautje wel in! Lijkt me leuk! 

Liefs, Marie Louise

 

Gerelateerde berichten
  1. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  2.  Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus