Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Moederdag 2014 | Cadeautips

Moederdag 2014 | Cadeautips

11 Mei Moederdag. De weken voorafgaand aan Moederdag wordt volop nagedacht wat we onze moeders cadeau gaan geven. Door de allerkleinsten worden mooie kleurplaten gemaakt. Of een lief knutsel werkje.
Wat doe jij? Stuur je een lieve kaart? Of geef je liever een mooie bos rozen? Een ontbijtje op bed of misschien toch dat mooie horloge of Moederdag sieraad, waar ze al zolang naar kijkt?

Voor de meeste moeders is een klein gebaar speciaal voor Moederdag al voldoende. Voor sommigen is het juist dé dag om zich een keer fijn te laten verwennen met een extra knuffel en een mooi cadeau. Ik wil je graag wat cadeautips meegeven.

De Stoere Moeders

Zowel in sieraden als horloges zijn merken te vinden die wat grover zijn, stoerder. Zonder al teveel tierelantijntjes. Deze merken zijn soms handgemaakt of met een uitgesproken kleur! Merken zoals Silk Jewellery. De designs van deze armbanden, colliers en ringen zijn massief, stoer en zeer verfijnd afgewerkt! Het mooie aan dit merk is, dat ze alle sieraden fair trade en met de hand laten maken. Guess Horloges heeft ook zeer stoere horloge in haar Collectie. Met dieren-print, Denim of rosé-goud met zilver.
Nog even een viertal Tips;

  1. Silk jewellery | Armband 208
  2. Silk jewellery | Ring 211
  3. Guess Horloge | W0001L2
  4. Guess Horloge | W15072L2

De Trendy Moeders

Aansluitend bij alle modetrends komen ook de sieraden met pasteltinten en dieren prints. Ti Sento gebruikt in haar nieuwe collectie veel zachte tinten. Zacht roze & zacht blauw. Bijna ‘baby’ kleuren. In combinatie met Rose-goud of geel-gouden vergulding echte trendy items. Horloges van het Merk Marc Coblen kan je aanpassen aan de trends. Banden kunnen verwisseld worden en bezels* aanpassen aan je eigen stijl.

*(bovenste rand van de kast, om het glas)

De klassieke Moeders

Coco Chanel heeft ervoor gezorgd dat de parel niet meer weg is te denken uit het klassieke modebeeld. Parels mogen en kunnen bij vele gelegenheden. Het merk Rabinovich is ook een uitermate geschikt Moederdag cadeau. Zij heeft parels in haar collectie, die verwerkt zijn in handgemaakte colliers, armbanden en ringen. Naast Parels word er bij Rabinovich gewerkt met échte edelstenen. Ook Ti Sento kent haar klassiekers. Vele varianten parels in wit en grijs vullen de collectie.

Neem gerust een kijkje in de mooie collecties horloges en moederdag sieraden die Quickjewels.nl jouw biedt.

Gerelateerde berichten
  1. Het mooiste moederdag cadeau! Het mooiste moederdag cadeau!
  2. Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau! Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau!
  3. Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei
  4. Pantone - Rose Quartz en Serenity Pantone - Rose Quartz en Serenity