Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei

Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei

Moederdag 2016 - zondag 8 Mei

Ieder jaar is daar het moment om je moeder even extra in het zonnetje te zetten. Even net dat lieve, kleine beetje extra. Een bloemetje, tekening of kaartje. Misschien wel een ontbijtje op bed met een gekookt eitje?! Heerlijk even zo’n verwen momentje. Ben je zelf al moeder? Geniet jij van de extra aandacht en misschien wel een cadeautje voor moederdag 2016?

Voor diegene die nog een beetje in de romantiek van Moederdag geloven ;), We hebben een leuk lijstje samengesteld met cadeautjes voor moederdag. Lieve sieraadjes voor fijne prijzen. Een praktisch sporthorloge voor de sportieve mama die van hardlopen houdt! En horloges om bij weg te dromen en nooit meer te laat mee te kunnen komen.

Cadeautips Moederdag 2016 onder de €50,00

Een prachtige veldboeket! Doet het altijd goed bij onze moeders. Karma Sieraden -  Sieraden voor fijne prijzen. Armbandjes om leuk te combineren naast je horloge.  Ook de gekleurde Double Dots gaan we nog heel veel zien. Makkelijke

oorbellen die modern en eenvoudig combineren met elke outfit. Van vrolijke kleuren tot de klassieke parel Double Dots. 

Cadeautips Moederdag 2016  onder de €100,00

Een van onze laatste aanwinsten is het prachtige merk Swarovski sieraden.  Sieraden gezet met echte Swarovski kristallen.  Al vanaf €49,00 kan je een mooi sieraad kopen. Daarnaast zijn de sieraden met elkaar te combineren. Heb je een armband op het oog? Dan zit hier meestal ook een bijpassend collier of een paar mooie oorbellen bij.

Voor de echte uitpakkers

En voor de echte uitpakkers zijn daar de schitterende horloges van Swarovski, Michael Kors en GUESS. Deze merken zijn vooruitstrevend, in het gebruik van kleuren, materialen en durf. Zo zijn de Swarovski horloges uit duizenden te herkennen. De ovale vorm en het gebruik van Swarovski kristallen in combinatie met kleur springt eruit. Het is puur vakmanschap. Guess horloges zijn net zoals Michael Kors bijna sieraden op zichzelf. Kleuren schema’s zoals zacht roze en baby blauw worden niet geschuwd. Gedurft maar de echte fashion mommy’s know what to do with it! Horloges die niet alleen meer praktisch zijn maar een echte toevoeging aan iedere outfit.

Lieve mamma's - wat zijn jullie favoriete cadeaus om te krijgen?

♥ Dus zet in je agenda! Zondag 8 Mei Moederdag ♥

Gerelateerde berichten
  1. Het mooiste moederdag cadeau! Het mooiste moederdag cadeau!
  2. 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd! 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd!
  3. Sieraden En Horloges Sieraden En Horloges
  4. Moederdag 2014 | Cadeautips Moederdag 2014 | Cadeautips