Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Sieraden En Horloges

Sieraden En Horloges

Accessories are like Vitamins to Fashion - as such, you should use them liberally

Wat Trek ik aan vandaag?

In de 365 dagen die het jaar telt, sta ik gemiddeld 150 dagen per jaar vol vertwijfeling voor mijn kast. Wat voor weer is het? En wat trek ik aan vandaag? Ik begin vaak met  mijn accessoires. Welke Sieraden en welk Horloge zal ik vandaag eens gaan dragen?

Dat is en blijft de gemakkelijkste stap. Zodra deze keuze is gemaakt wordt het pas echt lastig. Bij al mijn Sieraden en Horloges zijn een tiental  kledingstukken die ook weer met elkaar gemixed en gematched kunnen worden.    Help?!

Mijn Sieraden en Horloges

Zelf ben ik nu een aantal jaren aan het sparen. Mooie accessoires, tassen, schoenen, Sieraden en Horloges. Ik houdt ervan om te wisselen in stijlen. (afhankelijk van mijn ochtendhumeur ;-) ) De ene dag voel ik me fantastisch, nog niet voor de wekker wakker, maar toch. Fit, vitaal en vooral vrolijk. Dan kies ik voor een wat sportievere look met bijvoorbeeld mijn TW Steel horloge en een paar mooie armbandjes. Andere dagen wanneer ik fris en fruitig mijn bed uitstap kies ik voor veel kleur in mijn kleding met als finishing touch alleen een mooi TOV Essentials set.

Mijn Sieraden en Horloge Stijl

Graag laat ik jullie een paar items uit mijn collectie zien. Wie weet brengt het jouw op een vroege ochtend, net dat beetje inspiratie wat je nodig hebt. Een aantal van mijn Favoriete merken zijn; TW Steel horloges - Michael Kors Horloges - TOV Essentials Sieraden en Ti Sento Sieraden.

TW Steel Horloge CE1035, one of my favorites

Dit TW Steel horloge vindt ik echt een stoer stukje vrouwelijkheid. Een glanzende keramische lunette (rand van de kast). In combinatie met een dikke lederen band en Rose Gouden kast.

Hij draagt onwijs prettig. En ik kan er in de zomer prima mee zwemmen om dat het horloge 10 ATM Waterdicht is.

Nu ik dit schrijf, kom ik erachter hoeveel merken in Sieraden en Horloges ik al heb. Ontzettend leuk en heerlijk om mijn collectie weer even door te spitten. Zo doe ik onverwacht nog nieuwe ideeën op!

Graag hoor ik wat jouw Favoriete Merken in Sieraden en Horloges zijn. Wat is jouw persoonlijke stijl? En welke Tips helpen jou iedere morgen om je outfit te stijlen?

Volg Ons op twitter; @quickjewels Of via Facebook; Quickjewels

Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  3. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie
  4. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!