Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

De drie populairste Diesel horloges van dit moment.

De drie populairste Diesel horloges van dit moment.

Diesel, tegenwoordig kent bijna iedereen het modemerk wel. Het bedrijf staat bekend om de altijd modieuze en stoere producten zoals bijvoorbeeld kleding (truien, jeans, jassen etc.), sieraden en horloges. Wij zijn erg fan van de horloges die Diesel maakt. De diverse en kenmerkende stijl zorgt er altijd voor dat er een horloge is die bij jou past. Daarom hebben wij drie top horloges geselecteerd die zeker het bekijken waard zijn!

DZ1206

Zakelijk en luchtig

Dit horloge heeft een luchtige maar zakelijke uitstraling, perfect voor bij het dragen van een pak. De DZ1206 heeft een zilvergrijze wijzerplaat en is opgebouwd uit verschillende lagen. Met datumaanduiding en een leren band wordt dit horloge compleet. Wilt u meer informatie of het horloge direct bestellen? Kijk dan naar de Diesel DZ1206.

Diesel DZ7315

 

Sportief en vlot

Door de grootte van dit horloge valt hij erg op. Het is één van de horloges uit de laatste Mr Daddy 2.0 collectie, het vervolg op de eerste Mr Daddy collectie, die een groot succes was. De donkergrijze kleur in combinatie met de oranje accenten in de wijzers geeft het horloge een sportieve en vlotte uitstraling. Vind jij dat dit horloge écht bij jou past? Kijk dan naar de Diesel DZ7315.

Stoer en zomers

Met zijn zwarte leren band en kast en meerde wijzers krijgt dit horloge een ontzettend stoer en zomers maar modieus uiterlijk. Het is een groot horloge en is hij waterdicht tot zo’n 30m diep. De datumaanduiding, 4 instelbare tijdzones en stopwatch maken het tot een erg handige accessoire die jouw zomeroutfit compleet maakt. Vind jij dit ook zo’n gaaf horloge?

Kijk dan naar de Diesel DZ7313.

Gerelateerde berichten
  1. 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd! 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd!
  2. De populairste zomer horloges van 2015 De populairste zomer horloges van 2015
  3. Horloge trends Horloge trends
  4. Horloges Summerproof! Horloges Summerproof!