Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd!

5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd!

Emporio Armani opende zijn deuren in 1980, toen nog een kleine onderneming en kende niemand het merk. Tegenwoordig is het een van de meest invloedrijke en bekende modeondernemingen die er zijn. Hieronder hebben wij een top 5 voor u gemaakt van Armani horloges die nu flink in prijs verlaagd zijn!

1. Armani AR1635

Ben jij een échte sportman, en altijd te vinden in/op de sportschool of velden? Dan is de Armani AR1635 zeker iets voor jou. Zijn zilvere band, kast en blauwe wijzerplaat zorgen voor de sportieve en vlotte uitstraling. Interesse? Neem snel een kijkje Armani AR1635.

2. Armani AR1613

Hardwerkende en stijlvolle zakenmannen opgelet. De Armani AR1613 is bijna onmisbaar voor jou! Met zijn bruin en rosegouden kleuren heeft hij een zakelijke en karakteristieke uitstraling waardoor dit stijlvolle horloge jouw outfit aanvult. Meer weten over dit horloge? Kijk snel naar de Armani AR1613.

3. Armani AR5979

De zomer komt er weer aan en dat betekent zomeroutfits met bijpassende, kleurrijke en stijlvolle accessoires. De Armani AR5979 is een van deze typische zomer accessoires. Hij heeft een elegante en zomerse uitstraling, perfect dus bij een leuke zomeroutfit. Met de frisse witte en rosegouden kleuren én zijn waterdichtheid hoef jij je deze zomer geen zorgen meer te maken! Wil je meer zien van dit horloge? Kijk dan snel naar de Armani AR5979.

4. Armani AR0373

Met zijn zilvergekleurden edelstalen band, zwarte wijzerplaat en zilveren wijzers heeft de Armani AR0373 een stoere maar erg “casual” look. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren en wordt dus al snel onderdeel van je dagelijkse outfit! Past dit horloge bij jou? Twijfel dan niet en kijk snel naar de Armani AR0373.

5. Armani AR1610

En last but not least. De Armani AR1610 heeft een bruingekleurden keramieken band en kast met zilveren wijzers. Deze combinatie van kleur en materiaal zorgt er voor dat het horloge een avontuurlijk karakter krijgt die perfect samen gaat met een stoere outfit. Bekijk de Armani AR1610.

 

Gerelateerde berichten
  1. Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei Moederdag 2016 - Zondag 8 Mei
  2. De drie populairste Diesel horloges van dit moment. De drie populairste Diesel horloges van dit moment.
  3. De populairste zomer horloges van 2015 De populairste zomer horloges van 2015
  4. Horloge trends Horloge trends