Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

De populairste zomer horloges van 2015

De populairste zomer horloges van 2015

Eén van de trends die afgelopen zomer te zien was, was het klassieke lederen bandje dat weer regelmatig opdook. Onder andere Fossil en Skagen, maar ook Emporio Armani en Diesel waagden zich aan een ander type materiaal. Naast leder kregen ook siliconen horlogebandjes een groter aandeel in de markt, wat juist weer zorgt voor een stoere en sportieve uitstraling. Benieuwd naar wat de horlogetrends voor de zomer van 2015 gaan worden?

Stoere heren horloges

Een horloge wat absoluut de blits maakt komende zomer is de Fossil CH2565. Dit horloge bestaat uit een ronde zilveren kast van roesvrijstaal met een bruine lederen band. Naast een analoge tijdsaanduiding is het horloge ook voorzien van een datumaanduiding, een 24-uurs aanduiding en een stopwatch. Bovendien is het horloge met 10 ATM waterdichtheid geschikt om mee te douchen en te zwemmen.

Met dit horloge ben je helemaal klaar voor de zomer. Door het sportieve en toch tijdloze design kun je hem matchen met bijvoorbeeld een net overhemd of een zomerse blouse, maar ook met een simpel T-shirt springt dit uurwerk direct in het oog. Door de metalen details op de band en de drie grote kronen aan de rechterkant van de kast krijgt dit horloge een extra stoer uiterlijk.
Wil je meer over dit horloge te weten komen of direct bestellen? Kijk dan op Quickjewels.nl/CH2565.

Naast stoere horloges met lederen band heeft Fossil ook ingezet op de horloges met roestvrijstalen band. Eén van die horloges is de JR1401, die vooral opvalt door zijn grote kast. 

Met een diameter van maar liefst 50 mm valt dit horloge direct op, ondanks dat deze 

volledig zwart is. Ook dit horloge is voorzien van een datumweergave, 24-uursaanduiding en een stopwatch, aangevuld met een secondewijzer. Een ander bijzonder detail is de grootte van de 3, 6, 9 en 12 op de wijzerplaat, terwijl alle andere getallen weggelaten zijn.

Door de kleur van de kast en de band past dit horloge bij iedere outfit en kan deze het hele jaar door gedragen worden. In de zomer kun je dit horloge bijvoorbeeld heel goed matchen met een blauw of wit overhemd, wat zorgt voor een onweerstaanbaar stoere look.
Wil jij er ook zo stoer bijlopen deze zomer? Kijk dan op Quickjewels.nl/JR1401!

Dames horloges voor bij een zomeroutfit

Het Fossil BQ9409 horloge is vooral heel bijzonder vanwege zijn band. De roestvrijstalen schakels zijn omhuld door siliconen, wat een enorm stoere en sportieve uitstraling heeft. De ronde roestvrijstalen kast is bovendien ook voorzien van een witte rand, wat het horloge weer een beetje speels maakt. Op de wijzerplaat vind je een secondewijzer, datumweergave en een aanduiding van de dag. Daarnaast is enkel het getal 12 zichtbaar, wat weer zorgt voor een minimalistisch uiterlijk.

Bij dit horloge zou een bruine teint en een vrolijk gekleurd zomerjurkje absoluut niet misstaan. Ook bij een T-shirtje of poloshirt past dit horloge uitstekend, wat hem juist zo geschikt maakt om de hele zomer te kunnen dragen.
Meer informatie over de Fossil BQ9409 of direct bestellen? Kijk op Quickjewels.nl/BQ9409.

Ook voor de dames heeft Fossil een klassiek horloge ontworpen die past bij iedere zomerse outfit. De Fossil ES3350 is voorzien van een roségouden kast en idem band van roestvrijstaal. Door de kleine diamantjes op de wijzerplaat en het gebrek aan extra functies komt het minimalistische design goed tot zijn recht. Dit komt ook terug in de grootte van de kast, want met 28 mm diameter behoort dit horloge tot de kleinsten van het assortiment.

Dit horloge kan de hele zomer gedragen worden, en zal vooral opvallend goed passen bij een nette witte of zomerse blouse. Ook een jurk en zelfs een colbert past uitstekend bij dit horloge, wat door zijn bijzondere schakels en kleur zelfs een beetje chique uitstraling heeft.
Zie je dit horloge ook al helemaal zitten? Kijk dan op Quickjewels.nl/ES3350.

Gerelateerde berichten
  1. 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd! 5 top horloges van Emporio Armani nu in prijs verlaagd!
  2. De drie populairste Diesel horloges van dit moment. De drie populairste Diesel horloges van dit moment.
  3.  Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus
  4. Horloge trends Horloge trends